"Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ"

Μαστροποί στην εξουσία

Αρχείο

Όλο το αρχείο με  άρθρα  αυτού του θέματος δείτε το κάνοντας κλικ εδώ

 

 

 

 

 


Ποιος είναι ο Παναγιώτης Βήχος;


Υπογράψτε ή δείτε το βιβλίο

 επισκεπτών μου


Contact Us
Επικοινωνία

 


Πρότεινε αυτήν την σελίδα 

σ' έναν φίλο


Γραφτείτε στην Mailing List 

για να ενημερώνεστε σε κάθε νέα ανανέωση 


Στείλε άρθρο


FORUM

Ελάτε να τα πούμε


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ 

ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ

ΒΗΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Μία πρωτοφανή προβοκάτσια σε βάρος μου και σε βάρος του κόμματός μου και του ΜΕΡΑ ξεδιπλώθηκε μεθοδικά και επιτελικά σχεδιασμένη την προηγούμενη Τετάρτη στα δύο Indymedia. Της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Είχαν προηγηθεί όμως και κάποιες άλλες αθλιότητες πάλι μέσα από το Athens Indymedia - χωρίς το τελευταίο να έχει καμία ευθύνη - κάποιων που αυτοονομάζονταν ΑΝΤΙ-ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ οι οποίοι έφτιαξαν ένα ολόκληρο sait στο Ιντερνετ που το ονόμασαν ΑΝΤΙ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ (Αντι-Βήχος)!!! Μέσα από αυτό το sait επεδόθηκαν σε χυδαίες επιθέσεις κατά του Τροτσκισμού, του ΕΕΚ, κι εμένα προσωπικά.

Το αποκορύφωμα όμως ήταν αυτό που συνέβη την προηγούμενη Τετάρτη όταν ξαφνικά οι επισκέπτες των δύο indymedia είδαν μία ανακοίνωση στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρονταν ότι ηγούμαι πολιτικού Συνδυασμού στην Καλλιθέα για τις Δημοτικές εκλογές με την ονομασία ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ο οποίος συνδυασμός - όπως αναγράφετο - αποτελείτο "από ανένταχτους Αριστερούς, κάποιους Οικολόγους, διαγραμμένα πρώην μέλη του ΚΚΕ, αλλά κανένας από το ΝΑΡ ή το ΕΕΚ που μέλος του είναι ο Παναγιώτης Βήχος".

Ο ασφαλίτης, προβοκάτορας που υπέγραφε με το όνομα Μανώλης Δημητρακόπουλος, σημείωνε ακόμα: "Τι συμβαίνει λοιπόν στην Καλλιθέα; Έχουμε αντάρτικο και στην Επαναστατική Αριστερά; Ο κ. Βήχος ως γνωστόν διευθύνει και το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ http://bhxos.tripod.com/ και πιθανόν από εκεί θα κάνει και τον προεκλογικό του αγώνα. Προετοιμάζει μάλιστα και μία Συναυλία στην Καλλιθέα (με τον Μάριο Τόκα) για ενίσχυση του Συνδιασμού του"!!!

Η απάντησή μου σ΄ αυτή την αθλιότητα ήταν η εξής:

"Η αθλιότητα και η πολιτική εξαχρείωση μπορούν να φτάσουν μέχρι εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Μόλις με ειδοποίησαν ότι στο Indymedia υπάρχει κείμενο που με θέλει επικεφαλής Συνδιασμού στην Καλλιθέα και μάλιστα ενάντια στους συντρόφους μου του ΝΑΡ, του ΕΕΚ και του ΕΚΚΕ. Διαβάζοντας το προβοκατόρικο και ασφαλίτικο αυτό κείμενο ένιωσα ένα ρίγος στην σπονδυλική μου στήλη. Γιατί η προβοκάτσια είναι μεθοδευμένη και αυτή τη φορά αληθοφανής! ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ που εδώ και μήνες παρακολουθούν κάθε μου κίνηση, στήνουν ολόκληρα sait στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ (ΑΝΤΙ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ), βλέπουν πότε αρθρογραφώ και πότε όχι στη ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ και τώρα με παρουσιάζουν σαν επικεφαλής κάποιου ανύπαρκτου Συνδυασμού στην Καλλιθέα; Οποιοι κι αν είναι να ξέρουν ότι δεν είμαι μόνος μου. Μαζί με τους συντρόφους στο ΕΕΚ και στο ΜΕΡΑ είμαστε μια ΓΡΟΘΙΑ που μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε ασφαλιτάκο προβοκάτορα του κράτους και κάθε πολιτική αλητεία.

Δεν έχω καμιά σχέση με κανένα Συνδυασμό στην Καλλιθέα και μάλιστα κόντρα στο ΜΕΡΑ. Δεν είμαι αντάρτης, ενάντια στο ΕΕΚ και το ΜΕΡΑ, αλλά ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ που θα το πολεμάω αλύπητα όσο ζω και αναπνέω. Υποστηρίζω και αγωνίζομαι για τους σκοπούς που αγωνίζονται και οι σύντροφοί μου, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΡΑΚΩΜΑ και με το ίδιο πείσμα. ΟΙ προβοκάτσιες όσο καλοστημένες κι αν είναι δεν μπορούν να σταθούν για πολύ. Ούτε και οι άθλιοι προβοκάτορες, χαφιέδες και αλήτες".

Όμως οι ασφαλίτες δεν σταμάτησαν ούτε τώρα! Έστειλαν καινούργιο κείμενο με το εξής Μανιαδάκικο περιεχόμενο:

"Είναι πράγματι εξοργιστικό και πέρα από κάθε φαντασία. Σήμερα το πρωί δημοσίευσα μια είδηση που μου έκανε εντύπωση. Την κάθοδο του Παναγιώτη Βήχου, στελέχους του ΕΕΚ, της ΝΕΑΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ και του ΜΕΡΑ, στην Καλλιθέα με δικό του Συνδυασμό κόντρα και στις παραπάνω οργανώσεις. Αμέσως μου επιτέθηκαν διάφοροι του χώρου αποκαλώντας με προβοκάτορα και ασφαλίτη! Η αλήθεια όμως παραμένει. Η διάψευση του Παναγιώτη Βήχου ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΗ! Δεν την έγραψε ο ίδιος αλλά η οργάνωσή του σε συνεννόηση με το ΜΕΡΑ. Σε λίγη ώρα, όμως, οι πραγματικοί προβοκάτορες ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ! Ο Παναγιώτης Βήχος με άλλους σ. του Συνδυασμού του ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ στην εκδήλωση που οργανώνει το ΕΕΚ και θα καταγγείλει αυτούς που χρησιμοποίησαν την υπογραφή του για να διαψεύσουν κάτι που έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να μείνει για πολύ κρυφό.

Ο Παναγιώτης Βήχος ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ από το κόμμα του λόγω διαφωνίας του με τον τρόπο αντιμετώπισης της επίθεσης του κράτους ενάντια σε αγωνιστές του κινήματος και της τρομοκρατίας. Επειδή, λοιπόν, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια "κοντός ψαλμός αλληλούια"...".

Σύντροφοι και συντρόφισσες. Αυτές οι προβοκάτσιες πρέπει να αντιμετωπίζονται συλλογικά και η απάντηση κάθε φορά να είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Γιατί πίσω από όλες αυτές τις αθλιότητες προσπαθεί να κρυφτεί η κρίση του ίδιου του Κράτους και η στροφή που επιχειρείτε σε μια βαθιά αλλαγή των σχέσεών του με την κοινωνία.

27/09/2002

Δωρεάν ανταποδοτική διαφήμιση (επικοινωνήστε με τον webmaster)